Apollo LED kweeklamp; echt of nep? - Het LED Warenhuis
Apollo LEDApollo LED KweeklampLED groeilampLED kweeklampled kweekverlichting

Apollo LED kweeklamp; echt of nep?

Apollo LED kweeklamp; echt of nep?

Er zijn op internet enorm veel aanbieders van Apollo kweeklampen maar er zit erg veel verschil in. De bouwkwaliteit is niet altijd top en de gebruikte leds kunnen van slechte kwaliteit zijn. Er zijn wel degelijk orginele apollo lampen en het LEDwarenhuis is officiële reseller van deze prachtige kweeklampen!

Doordat we officiële resellers zijn hebben we een goeie kijk op de kwaliteit en de samenstelling van de lampen. Hierdoor zitten er in onze Apollo kweeklampen echte CREE LEDS uit Amerika, deze LEDS hebben zich ondertussen wel bewezen als helder, nauwkeurig en vooral ook betrouwbaar licht.

Onze apollo lampen zijn onlangs helemaal vernieuwd en daarbij hoort natuurlijk een nieuw logo en website. Het logo staat op elke officiële Apollo lamp zodat je de lampen makkelijk kunt herkennen. De behuizing van elke lamp is nu uitgevoerd in de kleuren Cool-White met Cosmo  Black. De nieuwe Apollo lampen worden vanaf nu geleverd met gebruikershandleiding en garantiekaart. Je kunt gelijk aan de slag nadat je de Apollo uit de verpakking hebt gehaald.

Apollo LED Kweeklampen

 

Apollo echt of nep

Je kunt de officiële Apollo LED kweeklamp herkennen aan het logo op de zijkant van de behuizing zoals hierboven aangegeven.

Het gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van de Apollo lampen zijn nog steeds optimaal doordat de lamp werkt met slechts 1 stekker en een aan-uit knop. De soft-start functie zorgt ervoor dat er geen transformator meer nodig is en de brandveiligheid vergroot. Ingebouwde ventilatoren en een unieke wartmeafvoer zorgen dat het systeem koel blijft. De levensduur is mede daardoor 50.000 branduren en gezien de kwaliteit krijgt u 3 jaar garantie op het systeem.

Het spectrum

Het spectrum van de Apollo’s is ontworpen om uitstekende groei maar ook bloei resultaten te verkrijgen. Dat allemaal met 1 soort lichtspectrum ofwel het “Full spectrum”. Het spectrum is zo uitgedacht zodat er niet veel energie verloren gaat als een plant een bepaalde kleur niet nodig heeft in bijvoorbeeld de groeifase. De kleuren met de hoogste absorptie waardes zijn daarvoor het belangrijkst om je plant alleen het beste te geven. 

Apollo 10

Besparing

Met een Apollo LED kweeklamp bespaar je maar liefst 30% aan elektriciteit kosten vergeleken een HID-lamp en dit is alleen nog maar het stroomverbruik! Ten tweede bespaar je veel geld en energie omdat je geen extra afzuiging in je kweekruimte nodig hebt om de warmte af te voeren. Dit komt omdat Apollo Led kweeklampen vergeleken met HID-lampen weinig warmte afgeven. Zelfs in een kleine kweekruimte profiteer je hiervan mee!

 

Als laatste gaan LEDS veel langer mee dan HID-lampen en dat wel met een verschil van 40.000  branduren. Dit allemaal ga je goed merken in je portemonnee en je doet moeder natuur ook een gunst….2 vliegen in 1 klap!

Apollo Logo