Mother Bloom: De visie achter de LED kweeklamp - Het LED Warenhuis
LED groeilampled kweeklampled kweekverlichtingmother LED kweeklampen

Mother Bloom: De visie achter de LED kweeklamp

Mother Bloom: De visie achter de LED kweeklamp

Tegenwoordig zijn we erg veel bezig met ons voedsel, we willen allemaal verse groente en zelfs de kruiden kunnen niet vers genoeg zijn. Deze kijk op voedsel kan heel vermoeiend zijn omdat je altijd uit moet zoeken waar het vandaan komt en hoe het is verbouwd of geteeld. Wat als je het hele jaar door zelf je groente en kruiden kunt kweken? Dan weet je altijd waar je groentes en kruiden vandaan komen. Gewoon onder de Mother Bloom vandaan!  Wil je weten waarvoor je de Mother Bloom kunt gebruiken? Lees dan verder!Mother logo

Wie is Mother?

Mother is een nieuw bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in LED kweeklampen voor in huis. Het bedrijf is gevestigd in België en zijn klaar om de wereld te overtuigen van hun kijk op kweken, voedsel en zelfvoorzienend leven. De LED kweeklampen die ze maken passen daar perfect bij en hebben alles om tot een groot succes te komen.

En wat is de visie van Mother?

Mother heeft een zeer uitgesproken kijk op de manier waarop we voedsel kweken en consumeren. Ze zien zichzelf als een netwerk en als een soort broedplek voor alle ideeën die te maken hebben met zelfvoorzienend leven. Mother probeert deze ideeën om te zetten naar duurzame producten om ze vervolgens op massale schaal te produceren voor iedereen.

Volgens Mothers zijn we op dit moment zijn we zeer afhankelijk van bijvoorbeeld supermarkten voor ons eten en betalen we er best veel voor. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat iedereen toegang heeft tot water, voedsel en elektriciteit. Als iedereen toegang heeft tot deze basisbehoeften kan elk mens zich focussen op het ontplooien van zichzelf en zijn of haar talenten uitoefenen. Zelfvoorzienend leven zou op de

Wat is zelfvoorzienend leven?

In essentie zorg je met zelfvoorzienend leven helemaal voor jezelf dus je zorgt voor voedsel, energie en water zonder hulp van een externe partij, wat vaak de overheid is.
Daar zijn verschillende manieren voor waaronder de meer traditionele manier waarbij het gaat om de eenvoud van het leven en luxe enigszins beperken. Dit is de groep die vaak wordt bestempeld als  de “geiten wollen sokken” stroming. Tegenwoordig is er een nieuwe groep bij gekomen die het meer zoekt in de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ze zijn er van overtuigd dat zelfvoorzienend leven niet perse betekend dat je op in hutje op de hei moet gaan leven.

De nieuwe groep wil meer invloed uitoefenen op de eigen woonomgeving met behulp van slimme architectuur en high tech producten en materialen. Hiermee kunnnen de energiekosten binnenshuis flink gedrukt worden. Wellicht stromen we naar een toekomst waarbij de toekomstige bewoner zelf de mate van afhankelijkheid en de daarbij de milieubelasting kan bepalen. Wat uiteindelijk ook zorgt voor een grote milieuwinst.Mother LED kweeklamp

Hoe draagt Mother bij aan zelfvoorzienend leven?

1: 

Mother maakt alleen producten die mensen helpen om meer zelfvoorzienend te leven in plaats van afhankelijk te zijn van anderen.

2:

De producten van Mother zijn ontworpen om levenslang te gebruiken doordat de juiste materialen worden gekozen en technieken worden gebruikt die geschikt zijn om langdurig van te genieten.

3:

De pijzen van de producten van Mother worden bepaald door de vraag want ze kunnen hun hoogwaardige producten alleen betaalbaar maken door op grote schaal te produceren.

Mother LED Kweeklamp

 

Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van Mother?

Bekijk het assortiment hier!