LED Kweeklampen

LED Kweeklampen Kopen? Ontdek Topmerken - Het LED Warenhuis

LED Kweeklampen Kopen? Waar Moet Ik Op Letten...

Het kopen van LED kweeklampen is een belangrijke stap voor elke kweker die serieus is over het verbeteren van de groei en opbrengst van zijn planten. Bij Het LED Warenhuis begrijpen we dat het selecteren van de juiste kweeklampen cruciaal is voor het succes van jouw kweek. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen en informatie over ons uitgebreide assortiment LED kweeklampen.

Waar Moet Je Op Letten Bij Het Kopen van LED Kweeklampen:

 • Lichtspectrum: Het lichtspectrum van de kweeklamp is van essentieel belang. LED kweeklampen bieden het voordeel van aanpasbare spectrums voor verschillende groeifasen. Let op modellen met full-spectrum mogelijkheden voor zowel groei als bloei.
 • Vermogen en Lichtopbrengst: Kijk naar het vermogen van de LED kweeklamp en de lichtopbrengst in micromol per seconde (PPF). Het juiste vermogen en de juiste lichtintensiteit zijn afhankelijk van de grootte van jouw kweekruimte en de soorten planten die je kweekt.
 • Energie-efficiëntie: LED kweeklampen staan bekend om hun energie-efficiëntie. Controleer het energieverbruik in watt en vergelijk het met de geproduceerde lichtopbrengst. Energie-efficiënte lampen zorgen voor lagere operationele kosten.
 • Merk en Kwaliteit: Kies voor gerenommeerde merken zoals Spectro Light, Lumatek, Apollo Falcon, Migro, en andere hoogwaardige merken. Kwaliteit garandeert duurzaamheid en betere prestaties.
 • Koeling en Duurzaamheid: LED kweeklampen genereren warmte, dus zorg ervoor dat het model effectieve koeling heeft om de levensduur te verlengen. Duurzame constructie is ook belangrijk voor langdurig gebruik.
 • Aanpasbaarheid: Overweeg modellen met aanpasbare functies zoals dimbaarheid en aanpasbare spectrums. Hiermee kun je de verlichting aanpassen aan de behoeften van jouw planten in verschillende groeifasen.

Diverse merken LED kweeklampen, waaronder Spectro Light, Lumatek, Apollo Falcon, Kind LED en meer.

Het Assortiment Kweeklampen van Het LED Warenhuis:

Spectro Light

Spectro Light levert professionele kweeklampen die normaal gesproken in de tuinbouw worden gebruikt vanwege hun duurzaamheid. Echter, ze bieden ook speciale modellen voor gebruik in kweektenten. Deze modellen maken gebruik van een uitgebalanceerd PAR-spectrum, wat ideaal is voor vruchtdragende planten. Door hun geschiktheid voor zowel groei als bloei worden deze groeilampen beschouwd als full-spectrum kweeklampen.

 

Lumatek

Lumatek heeft zich stevig gevestigd in de hobbymarkt met krachtige kweeklampen, waaronder de bekende Zeus. Deze lamp is bekend bij veel hobbykwekers en is te vinden in tal van kweekruimtes.

Apollo Falcon

De Apollo Falcon is een kweekstang die zowel verticaal als horizontaal kan worden ingezet. Met zijn witte licht is deze lamp ideaal voor plaatsing in een leefruimte. Het is een krachtige lamp die betaalbaar is.

Migro

Migro staat bekend om zijn tests als influencer en heeft ook een eigen lijn kweeklampen. Betaalbaarheid is hun motto, daarom branden hun groeilampen in veel kweekkasten, waaronder die van G-tools.

KIND LED

Kind LED was een van de eerste LED-leveranciers ter wereld. Hoewel het lijkt dat ze Europa verlaten, kunnen wij bij hetledwarenhuis er nog steeds aankomen. Het leuke is dat het PAR-spectrum aanpasbaar is op de modellen van KIND. Dit is zeker ideaal voor hobbyisten die gevoel hebben voor het kweken en weten welke lichtbehoeften hun planten hebben in elke fase van het groeiproces.

Mars Hydro

Mars Hydro is een Chinese lamp met veel kracht voor een betaalbare prijs. Hoewel de levensduur wellicht niet eeuwig is, is het merk dankzij effectieve marketing bekend bij veel kleine hobbykwekers.

Megaphoton

Megaphoton is internationaal een van de grootste leveranciers van kweeklicht ter wereld in de tuinbouw. Ze hebben het grootste marktaandeel, niet alleen in Europa en Azië, maar ook in Rusland en Zuid-Amerika. Ze zijn dus ook prima geschikt voor gebruik in een growbox op zolder.

Black Dog

Black Dog is voor velen een minder bekende en dure kweeklamp, maar voor deze lamp geldt: goedkoop is duurkoop. Het gepatenteerde Phyto Genesis-spectrum is het meest betrouwbare en efficiënte full spectrum voor LED groeilampen. Dit zorgt ervoor dat elke kilowatt goed besteed is en je uiteindelijk deze lamp dik gaat terugverdienen, want licht is immers gewicht.

Mother

Mother is gespecialiseerd in duurzaam produceren en design. De Plantspectrum-lamp is ideaal voor de woonkamer en het kweken van microgroenten in kweeksystemen.

The Jungle

The Jungle is het Spaanse merk dat het Zuid-Europese zonnetje laat stralen in je kweekkast. Voordelig en efficiënt, met hun aantrekkelijk geprijsde instapmodellen leuk voor een kweker met vijf plantjes in zijn kweektent. 🌿

Beehive

Beehive is een kwalitatieve kweeklamp die wordt omarmd door zowel hobbykwekers als professionele bloementelers in de kweekkas. Dit komt volgens ons door het volledig handmatig instelbare PAR-spectrum.

Telos

Telos, bekend om zijn Mesh, is de naam voor het draadloze besturingssysteem van Telos. Hiermee kun je de lichtkracht gemeten in PPF op afstand nauwkeurig bedienen. Zo weet je altijd hoeveel bruikbaar licht de lamp uitstraalt, en je hebt natuurlijk de mogelijkheid om dit "on the fly" aan te passen aan je lichtbehoefte in jouw kweektentje. Bekijk het filmpje voor meer uitleg.

Spectrum King

Spectrum King loopt al heel wat jaren mee in de ontwikkeling van LED Groeilampen. Dit is dan ook een gerenommeerd merk kweekverlichting waar je weinig problemen mee zal ervaren. Vele cannabis kwekers vertrouwen op zijn betrouwbaarheid.

PAR/E27 Groeilampen

PAR/E27 Groeilampen zijn de populairste lampen voor mensen waar de binnenplanten, met name de kamerplanten, in de donkere dagen van de winterperiode te weinig licht krijgen op hun bladeren. Deze lampen zijn verkrijgbaar in vele wattages en ook in diverse lichtspectrums. Behalve vaste planten extra licht geven, zijn ze ook ideaal om een plant mooi uit te lichten. Natuurlijk kan je er ook onder kweken in een kweekkast.

Budget Groeilampen

Budget Groeilampen zijn er voor de kleinere beurs, maar dit doet niets af aan de effectiviteit van de kweeklamp. We noemen ze budget omdat ze vaak wat simpeler zijn afgewerkt. Maar ook op deze lampen zit de wettelijke garantie van één jaar.

HortiLED

HortiLED, zoals de naam al zegt, kom je tegen in de professionele tuinbouw, zoals in het Westland, Aalsmeer, of ons grote kassengebied rondom Venlo en de Duitse grens. Veel van ons voedsel dat bijvoorbeeld bij Supermarkten als ALDI & Jumbo terechtkomt, wordt gekweekt met behulp van deze kweeklampen.

Fluence

Fluence was het eerste merk groeilicht dat ging werken met licht balken zoals hun beroemde Spydr. Inmiddels weten de concurrenten dit ook, maar dit zeer betrouwbare merk kweeklamp is dus nog steeds te koop en brandt dan ook vrolijk in vele kwekerijen.

Spectrabox

Spectrabox, met bekende modellen zoals de UFO en de BB-serie, is sinds jaren het paradepaardje van Ben, die deze lampen importeerde voor Europese hobbykwekers.

Groeipanelen

Groeipanelen zijn voordelige quantumboard kweekpanelen die zich goed kunnen koelen zonder actieve ventilator. Dit scheelt in de aanschaf voor je moestuin, want koeling is essentieel voor de efficiëntie en levensduur van je LED kweeklamp.

Growmol LED Kweeklamp - Het LED Warenhuis

Growmol

We hopen weer snel Growmol te kunnen leveren, want dit is altijd een hardloper geweest. Momenteel geeft de fabrikant aan dat de lamp voor nu even uit productie is, maar er komt mogelijk een nog krachtigere versie of een compleet nieuwe lijn kweeklampen. We houden jullie op de hoogte.

Apollo LED Grow Innovations

Apollo LED Grow Innovations zijn momenteel de beste led kweeklampen als het gaat om prijs-kwaliteitsverhouding. De groeilampen zijn allemaal full-spectrum, wat ze geschikt maakt voor zowel de groei van de plant als de bloeiperiode. Ideaal dus voor planten die uiteindelijk grote toppen van vruchten moeten gaan produceren.

LED Kweekstangen LED Kweeklampen - Het LED Warenhuis

LED Kweekstangen

LED Kweekstangen worden in veel toepassingen gebruikt, zoals deense karren, het opkweken van jonge planten, maar ook als de kamerplanten te weinig licht krijgen in huis of kantoor. Veel modellen hebben wit licht en zijn dus niet hinderlijk in een werk-, huis- of winkelomgeving.

Kweekstrips LED Kweeklampen - Het LED Warenhuis

LED Kweekstrips

LED Kweekstrips bieden twee grote voordelen: flexibiliteit en een lage aanschafprijs. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en spectrums. Het leuke van deze flexibele kweeklichten is dat ze ingekort kunnen worden met een schaar naar je specifieke kweekruimte.

LED Kweeklampen - Het LED Warenhuis

Voordelen van Bestellen bij Het LED Warenhuis

 • Gratis Bezorging: Bij bestellingen vanaf €50,-.
 • Deskundig Advies: Telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.
 • Beste Klanttevredenheid: Hoogwaardige producten en tevreden klanten.
 • Altijd De Goedkoopste: Betaalbare prijzen voor kwaliteitsproducten.
 • Uit Eigen Voorraad: Directe levering uit onze eigen voorraad.
 • Meedenken Met Klanten: We begrijpen de behoeften van onze klanten.
Contactgegevens:
Telefoonnummer: +31 (0)10 304 6015


Koop jouw LED kweeklampen bij Het LED Warenhuis en investeer in de groei en opbrengst van jouw planten. Ontdek ons assortiment online en begin vandaag nog met kweken als een professional!