Over ons

Dit is wie wij zijn, en wat we doen...

Oprichting

Het LED Warenhuis, opgericht op 2 maart 2007 door Hugo, is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige LED-verlichtingsproducten. Helaas moest Hugo in 2023 door ziekte het stokje overgeven, maar sinds mei 2023 heeft Bart vol enthousiasme het roer overgenomen als de nieuwe eigenaar.

Ons doel is om u te voorzien van de beste service en producten die aan uw behoeften voldoen. Aan de ene kant bieden we een uitgebreid assortiment aan LED-groeilampen, bedrijfsverlichting, noodverlichting en smartlife LED-verlichting om aan verschillende vereisten te voldoen. Aan de andere kant begrijpen we dat persoonlijk advies van cruciaal belang is bij het maken van de juiste keuze. Daarom staan onze experts altijd klaar om u te begeleiden bij uw aankoopbeslissing.

Bovendien hebben we een gebruiksvriendelijke website waardoor u eenvoudig door ons assortiment kunt bladeren en gedetailleerde productinformatie kunt vinden. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk de perfecte verlichtingsoplossing voor uw specifieke toepassing vinden.

 

Snelle levering

Daarnaast zijn we trots op onze snelle levering en zorgvuldige verpakking. Als gevolg van onze toewijding aan klanttevredenheid, zorgen we ervoor dat uw bestelling in perfecte staat bij u aankomt.

Echter is onze service niet alleen beperkt tot het moment van uw aankoop. Wij streven ernaar om een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen. Daarom bieden we een uitstekende after-sales service om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop op de lange termijn.

 

Duurzaamheid

Daarnaast is duurzaamheid een belangrijke waarde bij Het LED Warenhuis. Daarom bieden we energiezuinige LED-verlichting als een milieuvriendelijke optie. Als gevolg van onze inzet voor duurzaamheid helpen we onze klanten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

In vergelijking met traditionele verlichting is LED-verlichting energiezuiniger en gaat het langer mee. Dit betekent dat u op de lange termijn bespaart op uw energierekening en minder vaak hoeft te investeren in nieuwe verlichting.

 

Slimme smartlife LED-verlichting

Ook bieden we slimme smartlife LED-verlichting aan die gemakkelijk te bedienen zijn via uw smartphone of spraakassistent. Dit maakt uw leven gemakkelijker en draagt bij aan een comfortabele leefomgeving.

Bij Het LED Warenhuis begrijpen we dat het maken van de juiste keuze voor verlichting een grote impact kan hebben op uw leef- en werkomgeving. Daarom is het voor ons essentieel om u de juiste informatie en begeleiding te bieden om ervoor te zorgen dat u de beste verlichtingsoplossing kiest.

Omdat wij veel waarde hechten aan uw tevredenheid, nemen we de tijd om naar uw wensen te luisteren en u te voorzien van op maat gemaakt advies. Immers, tevreden klanten zijn de drijvende kracht achter ons succes.

 

Producten

We hebben een breed assortiment met onder andere LED verlichting voor de groei en bloei voor planten en bloemen (LED Groeilampen). Tevens ben je aan het juiste adres op het gebied van LED verlichting voor bedrijfsterreinen en LED sportveldverlichting.  

Projecten

We vervangen huidige conventionele verlichting door LED verlichting op allerlei plaatsen en voor allerlei doeleinden. Denk aan bedrijfsterreinen, werkplaatsen, industriehallen, parkeerplaatsen, sportvelden, sporthallen, supermarkten enz. als het gaat om functioneel licht. LED verlichting is ook zeer geschikt als sfeerlicht in de horeca of in- en rondom huis. Ook hiervoor ben je op de juiste website belandt. Voor de installatie van LED kun je bij ons terecht, we hebben namelijk een uitgebreid netwerk van gecertificeerde installateurs en technici.

FAQ's

We ontvangen via mail en Whatsapp veel vragen over onder andere de levensduur, het lichtspectrum, het regelen van de groei- en bloeifase en voor welk type gewassen welke lamp geschikt is. Dergelijke vragen ga je binnenkort allemaal beantwoord vinden op de pagina veelgestelde vragen (FAQ's). Mocht je desondanks een vraag hebben die er niet bij staat dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Blog

We hebben een blog, hier lees je alle nieuwtjes rondom Het LED Warenhuis en vindt je interessante informatie over de werking van LED groeiverlichting en de Groeilampen top 6. Ook technologische hoogstandjes over het verlichten van sportvelden en bedrijfsterreinen zijn hier te vinden. 

Tot slot

Tot slot willen we benadrukken dat service hoog in het vaandel staat bij Het LED Warenhuis. Daarom streven we er altijd naar om uw verwachtingen te overtreffen en u de beste ervaring te bieden bij het kiezen en kopen van uw LED-verlichting.

Bent u op zoek naar hoogwaardige LED-verlichting met uitstekende service? Bij Het LED Warenhuis bent u aan het juiste adres.Regelmatig worden er producten toegevoegd. Zoek je een product dat niet in onze webshop staat, neem dan gerust contact op. Het LED Warenhuis levert zeer voordelige producten, mocht je elders hetzelfde product goedkoper vinden laat het ons dan graag weten. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw verlichtingsdoelen te realiseren.