Dit is wat we doen...

Producten

We hebben een breed assortiment met onder andere LED verlichting voor de groei en bloei voor planten en bloemen (LED Groeilampen). Tevens ben je aan het juiste adres op het gebied van LED verlichting voor bedrijfsterreinen en LED sportveldverlichting

Regelmatig worden er producten toegevoegd. Zoek je een product dat niet in onze webshop staat, neem dan gerust contact op. Wij kunnen ongetwijfeld iets voor je betekenen.

Het LED Warenhuis levert zeer voordelige producten, mocht je elders hetzelfde product goedkoper vinden laat het ons dan graag weten. 

Projecten

We vervangen huidige conventionele verlichting door LED verlichting op allerlei plaatsen en voor allerlei doeleinden. Denk aan bedrijfsterreinen, werkplaatsen, industriehallen, parkeerplaatsen, sportvelden, sporthallen, supermarkten enz. als het gaat om functioneel licht. LED verlichting is ook zeer geschikt als sfeerlicht in de horeca of in- en rondom huis. Ook hiervoor ben je op de juiste website belandt. Voor de installatie van LED kun je bij ons terecht, we hebben namelijk een uitgebreid netwerk van gecertificeerde installateurs en technici.

FAQ's

We ontvangen via mail en Whatsapp veel vragen over onder andere de levensduur, het lichtspectrum, het regelen van de groei- en bloeifase en voor welk type gewassen welke lamp geschikt is. Dergelijke vragen ga je binnenkort allemaal beantwoord vinden op de pagina veelgestelde vragen (FAQ's). Mocht je desondanks een vraag hebben die er niet bij staat dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Blog

We hebben een blog, hier lees je alle nieuwtjes rondom Het LED Warenhuis en vindt je interessante informatie over de werking van LED groeiverlichting en de Groeilampen top 5. Ook technologische hoogstandjes over het verlichten van sportvelden en bedrijfsterreinen zijn hier te vinden. 

Terug naar boven