De 5 mooiste Tuinlampen - Het LED Warenhuis

De 5 mooiste Tuinlampen

Het komende weekend gaat de zomertijd weer in en dat betekent dat het voorjaar echt kan beginnen! Eindelijk weer in de tuin genieten van je planten, zon en natuurlijk mag de barbecue niet ontbreken. Als de zon onder gaat is een beetje licht in de tuin erg prettig, je hoeft bijvoorbeeld niet met lampen te slepen wanneer je ’s avonds buiten in de tuin wil zitten. In deze blog laten  we de 5 mooiste tuinlampen uit ons assortiment aan je zien.

LED string light Wit of RGB

De LED String Lights geven elke tuin een feestelijke uitstraling en zijn een echte sfeermaker. Je kunt deze LED string Light ophangen in je voor- of achtertuin maar is ook geschikt voor de horeca en andere openbare buitenomgevingen. Ze zijn verkrijgbaar met wit licht en RGB licht.

 


prikkabel witLED prikkabel rgb

LED Solar Tuinlamp 0,4W RVS

Deze prachtige LED Solar Tuinlamp heet een mooie strakke uitstraling door het RVS aan de buitenkant van de lamp. Deze tuinlamp hoeft niet op het stroomnet aangesloten te worden maar werkt op zonne energie. Door de geïntegreerde batterij slaat deze lamp moeiteloos energie op om ’s avonds te gebruiken zodat je tuin altijd verlicht is.

LED Solar Tuinlamp 0,4 W RVS
LED solar tuinlamp rvs
Smart RGB LED Strip 5 meter

Smart RGB LED Strips zijn bijna niet meer weg te denken in een modern interieur en ook in de tuin kun je deze erg goed gebruiken door bijvoorbeeld een accent te leggen op een verhoogd terras. De Smart RGB strips zijn compleet waterdicht met een IP-waarde van IP65 en zijn tevens beschermt tegen UV licht. De strips kunnen heel goed wit licht weergeven in verschillende temperaturen(3000K tot 6000K) en natuurlijk nog 16,5 miljoen verschillende kleuren. De strip is te besturen met de Homeylux app of een andere Smart assistant.

Smart RGB LED Strip 5 meter

Smart LED strip 5 meter

LED Wandlamp Kansas


De Kansas LED Wandlamp is een moderne kubus lamp die licht geeft in 2 richtingen namelijk boven en onder. De lichthoeken van de lichtbundels zijn apart van elkaar in te stellen. De Kansas LED Wandlamp is zeer geschikt als tuinverlichting dankzij de IP-waarde van IP65. Deze lamp is ook goed te gebruiken onder een overkapping of voor een zijpad van het huis. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en wit.

LED Wandlamp Kansas

Kansas Wandlamp

LED Smart Solarlamp 1,5 Watt

Deze LED Smart Solarlamp is zeer veelzijdige tuinlamp die je kunt gebruiken als wandlamp maar ook als tuinpad verlichting. Deze lamp past helemaal in jouw straatje als je binnen al veel smart verlichting gebruikt. Dan kan de tuin natuurlijk niet achterblijven en deze Smart solarlamp hoeft je geen eens op het stroomnet aan te sluiten want deze lamp haalt al z’n energie uit het zonlicht en die wordt opgeslagen in de interne batterij. De LED Smart Solarlamp heeft nog meer functies namelijk een PIR bewegingssensor en een timer. Het is een multifunctionele lamp die je kunt gebruiken als prikspot, plafondlamp, wandlamp of hanglamp. Alle bevestigingssystemen hiervoor worden meegeleverd met de lamp. Wel zo handig!

LED Smart Solarlamp 1,5 Watt

LED Solar Smart