Informatie over aankopen en retourneren - Het LED Warenhuis

Postnl
We zijn graag duidelijk

Je leest steeds vaker dat webwinkels beboet worden voor het niet naleven van de regels voor webwinkels. De regels zijn opgesteld door de ACM (Autoriteit Consument en Markt) en zorgen ervoor dat consumenten worden beschermd bij hun (online) aankopen.
Het LED Warenhuis vindt het belangrijk dat de rechten van jou als consument worden gerespecteerd, daarom zijn wij graag duidelijk over de retourprocedure.

Retourneren

Na de aanschaf van je LED product heb je 14 dagen bedenktijd om de bestelling alsnog te annuleren. Annuleren kan zonder opgaaf van redenen, echter horen wij graag je feedback zodat we ons bedrijf kunnen verbeteren. Vanaf het moment van annuleren moet je de lamp binnen 14 dagen retourneren. Wij zijn de beroerdste niet. Mocht je bijvoorbeeld niet binnen 14 dagen kunnen retourneren dan is dat geen probleem, laat het ons wel even weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. Retourneren hoeft niet aangetekend, dit is namelijk erg kostbaar. Ons advies is wel om een pakket met Track&Trace te verzenden, zo is het altijd te herleiden dat het pakket is aangekomen.
Nadat de LED lamp door ons is ontvangen krijg je van ons binnen 14 dagen je geld terug, dit betreft het aankoopbedrag + de verzendkosten die wij van je hebben ontvangen tijdens de aankoop. Je betaald zelf de verzendkosten van het retourneren. In sommige gevallen kunnen wij in overleg hiervan afwijken.

Aankopen via internet, is dat wel veilig?

Aangezien steeds meer mensen hun aankopen online gaan doen krijgen wij als webshop deze vraag steeds vaker. Uiteraard kunnen wij alleen voor onszelf spreken over dit onderwerp. Het LED Warenhuis vindt veiligheid, discretie en betrouwbaarheid belangrijk. Om met een zeker gevoel te shoppen op onze site kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij begeleiden je graag tijdens de aankoop op onze site. Wil je meer zekerheid? Bij Het LED Warenhuis zijn betaalmethodes beschikbaar om je aankoop te garanderen. Denk bijvoorbeeld aan PayPal en CreditCard/Mastercard waar je aankoop is verzekerd.

Zoals gewoonlijk zijn we je bij vragen graag van dienst.