LED bedrijfshal verlichting, belangrijker dan u denkt - Het LED Warenhuis
bedrijfshalverlichtingHighbayIndustrielampenlijnverlichting

LED bedrijfshal verlichting, belangrijker dan u denkt

LED bedrijfshal verlichting, belangrijker dan u denkt

Een productieve dag begint bij goed en betrouwbaar licht van Het LED Warenhuis. Er kan veel mis gaan bij het uitkiezen van nieuwe LED bedrijfshal verlichting. Wij helpen je graag om hierin de juiste keuze te maken. Goed licht zorgt voor meer veiligheid en verhoogde creativiteit en alertheid. Onderschat goede bedrijfshal verlichting nooit want het is de basis voor een productieve en vooral ook veilige werkdag.

Modernisering LED Bedrijfshalverlichting

Met de modernisering van de LED techniek kunnen we tegenwoordig led bedrijfshal verlichting maken in enorm veel verschillende variaties, vormen en soorten licht. Dit is in de laatste 20 jaar in een stroomversnelling gekomen door onder andere door de ontdekking van de blauw LED in de jaren 90. Een witte LED is namelijk een blauwe LED met een fosfor laagje waardoor het blauwe licht eruit wordt gefilterd en er geel/wit licht overblijft. Dit gele/witte licht is perfect voor bedrijfshal verlichting.

De voordelen

De voordelen van LED bedrijfshal verlichting zijn er bijna teveel maar je kunt al snel 65% besparen op je energie rekening en daarbij ook nog eens 65% minder CO2 uitstoten. Je kunt nog eens extra besparen als je een slim lichtsysteem installeert waardoor je de hoeveelheid en tijdsduur van je lampen dynamisch kunt aanpassen. Uiteindelijk hoef je ook minder vaak lampen te vervangen want LED bedrijfshal verlichting staat er om bekend erg lang door te branden tot wel 100.000 uren. LED verlichting heeft ook nog als voordeel dat er geen gevaarlijke stoffen in de lampen verwerkt zijn.
Tevens zijn er ook een aantal psychologische effecten van goede LED bedrijfshal verlichting namelijk:

  • verbetering in concentratie
  • verbetering in productiviteit
  • verlaagd ziekteverzuim
  • verhoogde creativiteit

Nieuw of oud?

Natuurlijk hoef je niet perse al je licht te vervangen met LED armaturen. Deze armaturen heb je in 3 tot 4 jaar terugverdiend maar kun je niet zo lang wachten dan kun je er ook voor kiezen om de TL armaturen om te bouwen naar LED. De electronica wordt vervangen en het armatuur opnieuw gebruikt. Dit is een hele mooie optie voor LED bedrijfshalverlichting want het is voordeliger en je bespaard hiermee het milieu nog eens extra!

Lichtberekening

Het is belangrijk dat je de juiste hoeveelheid licht hebt in je bedrijfshal of werkplek. Het kan zijn dat er te weinig of juist teveel licht is. Wij kunnen je daarbij helpen door een uitgebreid lichtplan te maken van je huidige situatie om vervolgens met software verschillende lichtsituaties toe te passen en te vergelijken. In dit proces wordt er goed gekeken naar de eisen en wensen die jij stelt. Onze licht specialisten adviseren de meest perfecte en betaalbare optie zodat jij de komende jaren veel geld gaat besparen op je bedrijfshal verlichting. 

Veel ervaring in bedrijfshalverlichting

In de loop van de jaren hebben we al bij veel bedrijven de verlichting vervangen met LED bedrijfshalverlichting. Hierdoor is er al een aantal ton co2 gereduceerd.

Ben je benieuwd naar onze referenties kun je gerust mailen of bellen.

Een kosteloze uitwerking zonder verplichtingen

 Bij ons kun je geheel kosteloos en zonder verplichtingen een uitwerking laten maken van je bedrijfshal. Hierbij wordt je actuele situatie afgezet tegen een duurzaam alternatief inclusief de investeringen, besparingen en de terugverdien tijd. Wilt u hierover meer informatie neem dan contact op via telefoon of info@hetledwarenhuis.nl.